preskoči na sadržaj

Osnovna škola Tomaša Goričanca Mala Subotica

Školsko športsko društvo Ftiči

voditeljica Manuela Stričak, učiteljica tjelesne i zdravstvene kulture

 

          Izgradnjom školske športske dvorane i uređenjem vanjskih športskih terena učenicima škole i mještanima Općine Mala Subotica osigurani su vrhunski uvjeti za bavljenje športskim aktivnostima. Športska dvorana opremljena je svim potrebnim spravama i rekvizitima za realizaciju nastave tjelesno zdravstvene kulture.

 

          Učenici se osim redovne nastave uključuju u rad Školskog športskog društva Ftiči koji djeluje unutar škole u aktivnosti tijekom cijele školske godine. Član je Saveza školskih športskih društava Međimurske županije. Pravilnici Školskog športskog društva Ftiči usklađeni su sa Zakonom o športu i Pravilnicima Hrvatskog školskog športskog saveza. Društvo vodi Klupski odbor koji donosi Godišnji plan rada i odlučuje o svim segmentima djelovanja Društva. Društvo nije pravna osoba i financira se dragovoljnim prilozima učenika, sredstvima Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa, sredstvima Općine Mala Subotica te sredstvima sponzora i donatora.

           Prema svojim interesima i sposobnostima učenici se mogu uključiti u slijedeće aktivnosti: rukomet, nogomet, stolni tenis, košarka, a u suradnji s vanjskim športskim klubovima u atletiku, ples i navijanje, plivanje i karate.

           Planiramo održati zimske športske kampove, međurazredna natjecanja i školska prvenstva, natjecanje plesnih parova za Valentinovo, planinarski izlet, rukometnu ligu mladih Međimurja, obilježiti dva Dana športa i Hrvatski olimpijski dan, i dr.

 

 

CMS za škole logo
Osnovna škola Tomaša Goričanca Mala Subotica / Glavna 55, HR-40321 Mala Subotica / www.os-mala-subotica.skole.hr / ured@os-mala-subotica.skole.hr
preskoči na navigaciju