preskoči na sadržaj

Osnovna škola Tomaša Goričanca Mala Subotica

Mladi tehničari

voditelj Enes Bektešević – učitelj tehničke kulture i informatike

 

Rad s mladim robotičarima, počeo je u 2005 godini u okviru tehničke grupe učenika iz OŠ Mala Subotica. Pod mentorstvom prof. Enesa Bekteševića, učitelja tehničke kulture i informatike, predanim radom i zalaganjem učenici su  vrlo brzo usvajali znanja iz područja robotike, elektronike i informatike. Već u 2006.g. osvajanjem prvih mjesta na Županijskom natjecanju mladih tehničara, učenici: Matej Cmrečak u robotici, Martin Branilović i Tomislav Šegović u vožnji robotskih kolica, pozvani su na 48. natjecanje mladih tehničara RH (Kraljevica 23.-27.svibnja 2006.), gdje ostvaruju izvanredne rezultate i uspjeh.

Od tada, mladi robotičari redovno učestvuju i osvajaju vodeća mjesta na županijskim i državnim natjecanjima iz tehničke kulture:

Na 49. natjecanju mladih tehničara RH, Dubrovnik 25.-29.travnja 2007.  učenik Martin Branilović osvaja   3. mjesto u vožnji  robotskih kolicaNa 50. natjecanju mladih teničara održanog u  Puli od 13.-17. svibnja 2008. učenici: Luka Krčmar 3. mjesto u vožnji robotskih kolica (1.mjeto na županijskom natjecanju) Matija Trupković  11.mjesto u vožnji robotskih kolica (4.mjeto na županijskom natjecanju ), Matej Cmrečak 25. Mjesto u robotici (2. Mjesto  na županijskom natjecanju), poziv na smotru  radova mladih tehničara i brončana plaketa na izložbi ARCA 2008.

CMS za škole logo
Osnovna škola Tomaša Goričanca Mala Subotica / Glavna 55, HR-40321 Mala Subotica / www.os-mala-subotica.skole.hr / ured@os-mala-subotica.skole.hr
preskoči na navigaciju